LÜTFEN DİKKAT

  • Özel kişilere (Şahıslara) kimyasal madde satışı yapılmaz. Sadece ilgili firmalara, eğitim kurumları, birim ve kuruluşlara beyanları doğrultusunda satılmaktadır.
  • Kimyasal maddeler teknik kalite standartındadır. Tıbbi ya da gıda amaçlı kullanılması kesinlikle önerilmez. Kimyasallar laboratuvar ortamı haricinde kullanılmamalıdır. Bazı kimyasal maddelerin satışı sınırlı veya izne tabi olduğundan alıcı tarafından "Son Kullanıcı Beyannamesi" istenebilir.
  • Kimyasal maddelerimiz büyük bir özenle doldurulmakta ve ambalajlanmaktadır. Ancak nakliye sırasında zaman zaman sıkıntılar olabilmektedir. Bu nedenle ürünlere doğrudan elle temas etmekten kaçınmanızı öneririz. Latex veya nitril eldiven kullanarak ürünlerle temas sağlayınız.

Silikajel (Boncuk ) Mavi 2,5 kg

1.466,10

KDV Hariç: 1.221,75
Ürün Kodu: K121006.2500
Açıklama

Silikajel (Boncuk) Mavi, yüksek saflıkta, suyu emerek renk değiştiren bir nem alıcı ajandır. İçeriğindeki indikatör sayesinde nem doygunluğuna ulaştığında mavi renkten pembeye döner. Bu sayede doygunluk seviyesi kolayca gözlemlenebilir. Rokim markalı bu ürün, 2,5 kg’lık ambalajıyla uzun süreli kullanım için uygundur.

Kullanım Alanları:

  • Laboratuvar malzeme saklama

  • Elektronik ve optik ekipman kutuları

  • Gıda, ilaç ve kimyasal ambalajlar

  • Arşiv ve müze koruma sistemleri

  • Endüstriyel makine ve konteyner içi nem kontrolü

Teknik Özellikler:

  • Tip: Göstergeli Mavi Silikajel

  • Form: Boncuk şeklinde

  • Renk değişimi: Mavi → Pembe (nemli)

  • Ambalaj: 2,5 kg PE torba

  • Yeniden kullanılabilirlik: ısıtılarak kurutulabilir (yaklaşık 120 °C’de)

Avantajları:

  • Görsel renk uyarısıyla kullanım kolaylığı

  • Yüksek nem çekme kapasitesi

  • Uzun ömürlü ve ekonomik

  • Yeniden aktive edilebilir

Güvenlik Uyarıları:
Tozları solumaktan kaçının. Çocuklardan uzak tutunuz. Cilt ve göz temasından sakının.

Saklama Koşulları:
Kapalı ve kuru ortamda, hava ile teması kesilecek şekilde muhafaza edilmelidir.

Kullanım Notu:
Renk değiştirdikten sonra 120 °C’de kurutularak tekrar kullanılabilir. Yeniden kullanım sayısı ürünü nem ortamında bekletme süresine bağlı olarak değişebilir.

Değerlendirmeler (0)

Değerlendirmeler

Henüz yorum yok

İnceleme ekle
Şu anda yeni değerlendirme kabul etmiyoruz